Utekök i Corian

Nu sätter Mamut den nya kökstrenden och lanserar utekök i det tåliga och porfria materialet Corian. Med Mamuts kök finns inga begränsningar, bara möjligheter, du bestämmer mått, färg och utförande. Vi skräddarsyr ditt utekök utefter den design och de funktioner du önskar.

Corian har många egenskaper som gör att det är perfekt för användning utomhus:

  • Det finns många färger att välja på och många har bra färgstabilitet för solens uv strålar.
  • Corian är väldigt tåligt mot fukt, frost och miljöföroreningar.
  • Materialet kan formas, fräsas och poleras till önskad design.
  • På grund av att det går att sammanfogas till sömnlöst utseende så är det perfekt att bygga applikationer utomhus som bänkskivor, bänkar, lekplatser och restauranger.
  • Det mångsidiga materialet Corian kan även användas utomhus till fasader, skyltar, bänkar och vindskydd.

Mamut är en auktoriserad Corian producent och ett av få företag som är med i Quality Network, Detta innebär att Mamut kan lämna Duponts 10 års begränsad garanti på tillverkningen och monteringen.

Se fler bilder på uteköket här.

FAKTA OM: Corian (Här hittar du även broschyr)

Informationsblad och broschyrer Corian

Corian i ditt kök (Svenska)     Corian vaskar (Engelska)     Corian skötselråd (Engelska)     Om Corian Quality Network (Engelska) 

Läs mer om Corian

Senaste referenserna

Mamutbloggen

Event hos uno form 10 oktober 2019

Vi har nöjet att vara med på uno form Malmö’s stora event i höst. Ta gärna med era vänner, kollegor eller andra intresserade och njut av en skön kväll! All nödvändig info hittar ni nedan. Läs mer →

CorianBloggen

Kampanj Corian komposit

November månad brukar innebära black friday och cyber monday. Det är månaden som huserar första advent och leder oss in i julfirandet. Alltså är det en månad fylld med planering inför julklappar och en ständig jakt efter lite rabatt. Därför... Läs mer →