Den första återförsäljaren ni ska få lära känna lite bättre är uno form!

kök

uno form är en riktig möbelklassiker när det kommer till kök. De har en väldigt karakteristisk design och hade 2018 sitt 50 årsjubileum, då deras klassiska modell varit med sedan 1968 och än idag ser likadan ut.
På uno form får ni hjälp av Ewa Söndergaard och Richard Göransson som båda jobbar med kök och har väldigt lång, 15-20 års, erfarenhet i branschen.

 

Vad är det bästa med att jobba med Mamut?
Det är fantastiskt bra att jobba med Mamut eftersom dem är väldigt duktiga på det de gör. De är väldigt tillmötesgående och löser problem om det skulle uppstå några. Mamut är en pålitlig leverantör och trygga att jobba med.

 

Hur många kök hinner ni leverera på en månad?
Det är väldigt olika från månad till månad, men vi brukar ligga runt 1-2 kök. Vi jobbar oftast med stora kök och projekt och ibland krävs det stora ombyggnader och rivning av väggar.
Det är en otroligt rolig bransch att jobba i och eftersom vi inte säljer dussin med kök, fokuserar vi mycket på att få en långvarig och bra relation med våra kunder där man lär känna varandra vilket är väldigt givande.

 

Vilka färger och materialval är populärt just nu och blir populärt 2019?
Det har varit väldigt mycket grått och vitt nu men vi ser att folk vågar på sig lite färg igen och tycker det är roligt att leka med.
Vår ryggradsmodell är baserad på trä och det efterfrågas mer nu än vad det har gjort tidigare. Trä, sten och naturmaterial blir trendigt 2019 samtidigt som färg kommer tillbaka och att man får blanda lite som man vill. Man är mer fri i sina val!

Ni kan besöka uno form på Östergatan 21 i Malmö och läsa mer på

https://www.unoform.se/