Kristi Himmelfärdsdag, imorgon är det sista maj och snart rullar vi in i juni månad… ni ska få möjligheten att lära känna SieMatic Danefors lite bättre, som är denna månadens återförsäljare.

 

sie matic kök

SieMatic Danefors är ett familjebolag och har funnits på marknaden sedan 1973. Tidigare var de del av ett arkitektkontor som låg inne i Malmö city men köpte loss sig för 45 år sedan. Idag och sedan 2 år tillbaka finns de i Limhamn i Malmö och är ett av Europas äldsta köksåterförsäljare.
”Tidigare när man skulle köpa kök, så åkte du ut på snickerier på landsbygden. Det fanns ju inga utställningar då. Utan vi var mer eller mindre den första köksutställningen, så på den tiden kom det folk ända från Japan och liknande bara för att det var häftigt med att det fanns kök inne i stan.” berättar Oscar Danefors, säljare på SieMatic Danefors.

siematic oscar danefors

”Eftersom vi är ett familjebolag andas vi verkligen kök och har en lång tradition inom köksbranschen.” – Oscar Danefors.

– Vad är det bästa med att jobba med Mamut?
Det bästa med att jobba med Mamut är att vi har god relation och de är väldigt trevliga. Sen är även Corian som material mycket bra, framför allt i badrum. Vi gör ungefär 10 badrum per år och det är främst till de som köper kök hos oss.
Fördelarna är ju att det är enda materialet som går att göra till långa längder och helt skarvlöst.

– Vilka färger och materialval är populärt just nu och vad blir populärt 2019?
Oftast är inte trenderna på årsbasis utan det är längre trender som håller i sig. Så jag tror inte att det kommer någon direkt trend det här året men det har varit en trend nu under en längre period med mörka kök. Jag hoppas att bronskranarna försvinner, en gång för alla 😉

sie matic danefors kök

SieMatic Danefors hittar ni på Linnégatan 64 i Limhamn. Varmt välkomna in eller läs mer på deras hemsida http://www.danefors.se/