Kvänum – Månadens Återförsäljare

Slutet på mars är här och månadens återförsäljare är Kvänum Kök i Helsingborg.

Hos Kvänum får du träffa engagerad personal med många års erfarenhet i branschen. Här får du hjälp hela vägen från början till mål med dina köksdrömmar. ”Kvänum är ett familjeägt företag som funnits i 95 år. Vi är tre anställda och arbetar med svensktillverkade kök. Vi jobbar mycket med traditioner och försöka anpassa köken och dess stilar efter åldern på huset. Vi är väldigt duktiga på att göra köket i harmoni med själva huset.” berättar Camilla Nilsson, säljare på Kvänum kök i Helsingborg.

Vad är det bästa med att jobba med Mamut?
Corian är ett jättetrevligt material, eftersom att det är så flexibelt och att man kan göra det seamless (skarvlöst). Vi har jobbat med Mamut i 10 år och allting fungerar jättebra och de har alltid svar på alla frågor. Det är fantastiskt!

Hur många kök hinner ni leverera på en månad?
På en månad är det svårt att säga, men på ett år mellan 30 och 40 stycken, beroende på vilken storlek det är på köket.

Vad är det bästa med att jobba inom köksbranschen?
Att oftast så bygger man ett vänskapsband till kunden. Man skapar en gemensam punkt och förstår varandra. Det är ett fantastiskt roligt jobb att få vara med på hela kundresan genom alla val som ska göras, alla förväntningar som ska infrias fram till ett nytt, färdigt kök.

Kvänum hittar du på Södra Storgatan 11-13 i Helsingborg. Varmt välkommen in eller läs mer på deras hemsida kvanum.se!