Mamut koncept för ditt utekök – våga vägra innekök!
Ett kök i trädgården är mer än bara vardagslyx, det är där sommarminnen blir till.

På sommaren stänger vi dörren till inneköket, vi vill vara ute och umgås, laga mat tillsammans. Utekök på altan är inte bara snyggt men också väldigt praktiskt. Flytta ut alla bestick, kryddor knivar och skärbrädor. Fyll kylen med mat och kall dryck och bara njut av att slippa springa ut och in.

Glöm inte solhatt eller solkräm!

Oavsett om du bygger ditt själv eller satsar på färdiga utekök, så glöm inte att dra ut varmvatten till vasken i utomhusköket. Vi vet hur svårt det är att få bort marinad från fingrarna i kallt vatten, riktigt tufft!

Någonting som också är tufft är vädret. Som vi vet kan en dag ibland innehålla fyra årstider. En bänkskiva till utekök, i till exempel komposit corian, klarar att stå utomhus året om. Det blir ett utekök som tål regn och rusk helt enkelt.

utekök mamutskiva corian komposit

Utomhusköket har byggts med mamutskiva i komposit Corian. Färgen som klär sidorna och rygg är Corian Sagebrush och även luckor är tillverkade i komposit. Invändigt hittar vi lådor, kyl från Dometic och gasolflaskor. Gasol grill Napoleon BIG38 inkl rotisserie med brännare och sissle zoon. Rostfri vask Smeg VSTQ50-2 med blandare Smeg MID5CR

Samla sällskapet och njut av en drink medan kocken löser middagen. Bänkskiva komposit corian från mamut.

De bästa och varmaste sommarminnen kretsar ofta runt maten, därav är vi inte förvånade över intresset för utekök med grill. Däremot är utekök med bardisk en riktig hit för den som älskar att underhålla, hörde vi drinkfest?

Möjligheterna är oändliga och för mer bilder och inspiration på utekök besök:

Portfolio och Information

Glad Sommar!