Utekök mamutdesign corian komposit lava rock utomhus med bar

Uteköket som tål regn är gjort i material Corian komposit, och byggt för att vara ditt kompletta kök utomhus med grill, kylskåp, arbetsyta och rinnande vatten. Ett utekök utan avlopp helt enkelt.

Att laga mat utomhus är höjden av vardagslyx. Corian material med sina unika egenskaper har tillsammans med Mamuts erfarenhet av restaurang och storkök gjort Mamut utekök till verklighet. Det är ett drömkök utomhus.

Corian är ett perfekt material för bänkskiva till utekök. Kompositmaterialet har motståndskraft mot elementen mot fukt, frost och miljöföroreningar. Uteköket byggdes för 10 år sedan och står stolt och vackert än idag. Se detaljer i nedan bildspel.

Komposit Corian till utekök är ett säkert val, även när det kommer till färgen. Därav det breda urvalet av färger med utmärkt UV-beständighet, som ser till att uteköket behåller sin skönhet, år efter år. Därför kan du vara säker på att bänkskivan på uteköket inte tappar i färg, se alla passande färger här.

Sömnlös integration

Materialet Corian kan enkelt sammanfogas, vilket skapar ett sömlöst utseende. Därför gör det idealiskt för  bänkskivor och toppskivor utomhus.

Det är få begränsningar med Mamuts utekök, bara möjligheter. Därför är det enkelt att skapa det ultimata utomhusköket som passar din stil och livsstil. Kontakta oss idag för att skapa dina drömmars utekök med Mamut.

Utekök mamutdesign corian komposit lava rock utomhus med bar