Kompositskivan används till bänkskiva, gavel och taket i detta kök. En unik skarvlös design i Corian från Mamut, där allt är sammanfogat.

Ett kök format efter bokstaven L i en utställning på HTH Lund. Material i träd och corian komposit.

Inramning av köket med färgen Witch Hazel i komposit Corian

Det är färgen Witch hazel som ramar in och ger köket en unik och lyxig känsla. Olika toner i beige löper om vartannat och leker sig fram. Varje skiva är skarvlöst sammanfogad vilket gör att mönstret behåller ett organiskt intryck.

Möjligheten att kunna skarvlöst sammanfoga mönsterklädda skivor utan att det blir hackigt, gör att slutresultatet ser ut att vara gjutet i ett. Det är vad som gör Corian till ett så tacksamt material att använda när man designar sitt kök. Det är fantasin som sätter gränsen, men slutresultatet ser alltid ut som ett gediget hantverk.

Två bilder på detaljer i kompositskivan som är sammanfogad utan skarvar där mönstert flyter på organiskt utan hack.

De skarvlöst sammanfogade skivorna låter mönstret flyta organiskt.

För att se de välvalda detaljerna, besök köket hos HTH i Lund. Vissa av detaljerna är i kompositskivan infrästa LED lampor som finns i takdelen. Vasken och kranen i magnifik kopparfärg kommer från Tapwell. Kopparfärgen tillsammans med komposit Corian Witch Hazel är som gjorda för varandra.

Två bilder på detaljer av ett kök. En på en kopparvask och en på en spishäll nedsänkt i bänkskivan

Vask och spishällen i harmoni med bänkskivan.

Spishällen från AEG är som en del av bänkskivan, för att det går att bygga in den lika diskret som fläkten ovanför. Detta HTH kök tillsammans med kompositskiva från Mamut är en fröjd för ögat.

Nyfiken på andra färger i Corian eller återförsäljare, välkommen att kontakta oss här.