För att skapa den där härliga vårkänslan i ditt kök, kan en bänkskiva från Mamut ge det resultat som lyfter hela upplevelsen av köket. Återigen med att solens strålar börjar göra sig mer synliga, får vi ny energi att ta tag i exempelvis nya drömmar och projekt som vi skjutit på. Till följd av den nyfunna energin kanske det är ett nytt kök med en Mamutskiva som är just ditt vårprojekt?

Solen strålar in i ett nyrenoverat kök från Mamut.

Solens strålar framhäver det stilrena köket. Vasken är i det tåliga kompositmaterialet Silgranit från Blanco.

I skånska Staffanstorp finns det här fräscha och lantliga kök från kökstillverkaren Smedstorp och med en bänkskiva från Mamut. Först monteras köket för att därefter toppas av en unik bänkskiva i materialet Corian från Mamut. Bänkskivan är levererad i exakt mått helt efter kundens önskemål, som ett resultat av de drömmar kunden hade om det slutliga köket. 

Mamut skarvlös bänkskiva i Corian Silver Gray, som bidrar till att skapa den där härliga vårkänslan när solens strålar in.

Bänkskiva från Mamut i harmoni med köket från Smedstorp.

Bänkskivan i färgen Silver Gray i materialet Corian har inga synliga skarvar. Direkt efter montering på plats hos kunden, har alla delar sammanfogats till en enda hel bänkskiva. Denna möjligheten är unik för Mamuts bänkskivor, därför att alla delar sammanfogas till en enda efter att alla delar monterats. Till och med stänkskyddet är sammanfogat med bänkskivan, vilket innebär att kunden nu slipper silikonfogar som samlar smuts.

Hålkälsbakkant med stänkskydd, utan synliga skarvar i bänkskivan från Mamut.

Skapa vårkänsla med en bänkskiva från Mamut!  

Välj en bänkskiva i kompositmaterialet Corian från Mamut om du vill ha Unik Design Till Köket. Kontakta oss här.

 

Inköpsställen för att skapa vårkänsla med en bänkskiva från Mamut

  • Köksbänken i färgen Silver Gray i materialet Corian kommer från Mamut
    • Här kan du läsa mer om materialet och dess oändliga möjligheter.
  • Vasken i Silgranit från Blanco. 
  • Köksinredningen kommer från Smedstorps Snickeri. Den säljs bland annat hos Mamuts återförsäljare på Elon i Svågertorp Malmö.