Insidan av restaurang KhaiMui Helsingborg

Interiören på restaurangen är ett av våra specialprojekt

Mamut design finns där kreativitet och snickeri får leka. Från exklusiva bänkskivor för privata kök, till hela restauranginredningar åt kända kedjor och varumärken.

Med över 30 års erfarenhet på nacken, vet vi vad som krävs för att möta de stora krav som ställs på miljö, hälsa och hållbarhet. Det kräver bland annat material som tål att bli utsatt för hårt slitage dagligen. Inredningsmaterial som tål vatten och fukt, är lättskött och hygieniskt.

Därför har vi för restaurangen Khai & Mui i Helsingborg, tillverkat snickerier i vatten och stryktåligt högtryckslaminat. Högtryckslaminat har idag ersatt riktigt trä, för det är mer tåligt för värme och tryck.

Bardelen på restaurangen i ljust träd

Baren på Khai & Mui

Toppskivor är tillverkade i komposit Corian som tål det höga slitaget. En annan fördel med att använda just kompositmaterialet Corian för toppyta, är till exempel att det behövs inga glidlister för brickbanor. Mamutskivan i komposit Corian klarar det hårda slitaget från brickor och tallrikar.

Förutom de praktiska fördelarna med kompositmaterial Corian, är det även estetiskt tilltalande. Inredningsdesign och Corian hör ihop, som på Khai & Mui i färgen Cocoa brown. Restaurangen är ett av våra specialprojekt där vi har tillverkat bland annat bufféer, bar, avdelare och bokhyllor.

Inredningsprojektet är gjort tillsammans med inredaren Zesty Interior som har ritat och levererat allt till denna restaurang. Testa vårt verktyg för att skapa din egna lösning och få prisförslag direkt. Kontakta oss med frågor gällande specialprojekt eller kompositmaterial . Se fler av våra projekt här.

Buffédelen inne på restaurangen Khai & Mui

Bufféserveringen