Från vänster: Artista beige, Artista canvas, Artista dust, Artista gray, Carrara crema, Carrara Lino, Sprakling Granita.

Höstens färger är här! Mamutskiva komposit corian har fått tillökning av nya jordnära färger. Oavsätt om mamutskivan ska klä ett kök, badrum, kontor eller en möbel är de nya färgerna som gjorda för uppdraget.

Carrara Crema

Mamut skarvlösa bänkskivor i Corian komposit färgen Carrara Crema. En varm beige bakgrund förstärkt med lockande mönster som framkallar klassisk sten.

Carrara Lino

Färgen Carrara Lino lyfter Mamut skarvlösa skiva till ny nivå. Vackra grå mönster går genom den svala vita ytan för att skapa en perfekt tolkning av klassiskt inspirerad sten.

Artista Beige

Denna färg innehåller mer hemligheter och detaljer än vad vi kan se. Artista Beige är förstärkt med liknande toner och nyanser för att skapa ett komplext utseende som tillför modernitet till den varma färgen på ytan. 

Artista Canvas

Här målar vi med breda penseldrag. En bekväm, varm elfenbenyta erbjuder en fristad för virvlande mönster bland spridda, ljusa partiklar. Den skarvlösa skivan låter färgens organiska flöde komma till sin rätt. 

Artista Dust

Artista Dust är som lugnet i stormen. Mörkgrå, monokroma element virvlar in i bakgrunden och skapar en estetik som resonerar med flera designstilar. Färgen skapar en lyxkänsla oavsätt skivans användningsområde.

Artista Gray

Bestående grå uppdateras med det invecklade mönstret inom ytan. Mörkare penseldrag flyter genom den ljusare grå bakgrunden för innovativ attraktion. En riktigt snygg färg som inspirerar. 

Sparkling Granita

Detaljer, detaljer, detaljer! Den här färgen lyckas kombinera en klassisk yta med extra lyxkänsla. Genomskinliga och mousserande partiklar skapar en sprudlande effekt i denna fräscha vita yta för att förmedla energi och visuell väg.

För att se andra färger och för mer inspiration besök corian färger.