små bilder i ett collage med olika färger

Nya naturinspirerade färger till Mamutskivan

Lagom till sommaren är de nya färgerna för Corian® Solid Surface kompositskiva klara att introduceras. Färgerna är inspirerade av naturen och känns helt unika i sitt mönster.

Därför kommer färgerna att presenteras varje sommarmånad, vilka sammanlagt utgör årets nya kollektion för kompositskivan Corian®.

De nya färgerna från Corian® Solid Surface är inspirerade av den tidlösa och imponerande skönheten från naturens landskapsbild. Genom att fånga det bästa från naturen, skapar färgerna ett fräscht och modernt utseende för designytan. Inspirationen kommer från dramatiska klippväggar, strömmande vatten och inspirerande himlar, till lugnande flora och enkel terräng. Därför innehåller den nya estetiken naturens mest eftertraktade estetiska influenser. Med färger som tillverkas av återvunnet material, har det en positiv inverkan på varje design – och på miljön.

Årets färger är tio fängslande tillskott, vilket gör det möjligt att skapa unik design för offentliga, kommersiella- eller bostadsmiljöer. Där varje utrymme blir en duk för inspirerande förvandling.

Varje vecka presenterar vi en ny färg på vår instagram. Ser du en färg du gillar? Färgerna finns redan i vårt verktyg där du kan designa din drömskiva. Här kan du ta reda på mer om materialet, eller kontakta oss.

Trevlig sommar, önskar vi på Mamutdesign.