Den nya serien badrumshandfat i Corian kombinerar skönhet med funktionalitet.

Badrumshandfaten har flera nya funktioner vilket gör dem lika praktiska som de är vackra: centrerad bottenventil; symmetrisk, vändbar design; förbättrat överfyllnadsskydd; varumärkt bottenventilslock täcker avloppet i handfaten.

Den nya serien handfat för badrum i Corian – Energy, Peace, Purity, Refresh, Relax och Serenity – förmedlar lugn och modern estetik.

Här kommer några exempel från den nya serien. Se fler bilder längst ner.

ModernRetro_Purity

ModernRetro_Purity.  Bildkälla: DuPont® Corian

Bildkälla: DuPont® Corian

Bildkälla: DuPont® Corian

Bildkälla: DuPont® Corian

Bildkälla: DuPont® Corian

Perfekta och pålitliga lösningar: Corian® handfat

Prefabricerade tvättställ och diskhoar är ett grundläggande element i DuPont™ Corian® sortimentet.

I decennier har den sömlösa integreringen av handfat, hoar och ytor av Corian® skapat en överlägsen och tillförlitlig kombination av skönhet, kvalitet och hygien i bostäder och offentliga lokaler över hela världen. Idag tar Corian® steget vidare med ett förnyat och utökat sortiment av handfat och hoar inom “Endless Evolution”-programmet, som karakteriseras av en mångsidig och modern design, med innovativa och unika tekniska egenskaper.

Den här utvecklingen gör sortimentet, mer än någonsin, till den perfekta lösningen i kök och badrum i bostäder och i tillämpningar i hotell, sjukhus, restauranger och andra kommersiella miljöer.

Fördelar med Corian som bidrar till ditt hem.

Prefabricerade Corian diskhoar och handfat finns i ett flertal solida, klassiska färger: Bone, Cameo White, Designer White, Glacier White, Vanilla.

Dupont Corian erbjuder ett omfattande utbud av lösningar. Prefabricerade diskhoar som kombinerar Corian med en rostfri botten är en utmärkt lösning för köket, särskilt där en vattenkran för kokade vatten är installerad; kundanpassade lösningar finns tillgängliga på begäran.

De är lätta att rengöra och underhålla, Corian egenskaper; Icke-porös, skarvfria lösningar utan öppna fogar och sömmar; undermonterad fog teknik, eliminerar kanter som samlar smuts och vatten.

Bildkälla: DuPont® Corian

Bildkälla: DuPont® Corian

Bildkälla: DuPont® Corian

Bildkälla: DuPont® Corian

Bildkälla: DuPont® Corian

Bildkälla: DuPont® Corian