Ett L-format kök med en köksö i mitten som har en vinkyl, bardisk och spisplatta.

Köksön med inbyggd vinkyl och lyxig design

Vardagslyx blir till vardag när köksön har inbyggd och lättillgänglig vinkyl, samt en bardisk att underhålla gäster vid.

Till känslan av vardagslyx bidrar även valet av komposit Corian som material till bänkskiva i färgen Artista Canvas. Det är en elegant och modern färg i färgserien Artista, som är specialdesignat av konstnärer. Därför liknar bänkskivans dekorativa mönster en tavla och är unik i sin design. Eftersom färgvalet känns lyxigt i sig, är det mindre förvånansvärt att just Artista Canvas blev valet till en lyxig köksö med vinkyl.

detaljbild av en spisplatta inbyygd i köksö

Artista Canvas är en färg, specialdesignad i samarbete med konstnärer.

Förutom de skräddarsydda köksytorna, har vitrinskåpet åter intagit sin plats i köket. Moderna vitrinskåp har nu uppsving i popularitet, vilket passar perfekt till vardagslyxkänslan, tillsammans med bänkskiva i komposit Corian från Mamut.

Men vad är Corian? Corian är ett solid surface-material känt för sin hållbarhet, släta yta utan skarvar och flexibilitet. En av de största fördelarna med Corian är dess hygieniska egenskaper. Materialet är icke-poröst, vilket innebär att det inte absorberar vätskor eller smuts, vilket gör det lätt att rengöra och underhålla. Detta gör Corian till ett utmärkt val för kök, där renlighet och hygien är av högsta prioritet.

köksö från kortsidan med samma material som toppskiva.

Mönstret i Corian Artista Canvas flyter organisk över skarpa kanter.

Därför är det enkelt att skapa skräddarsydda lösningar, likt lyxig köksö med vinkyl och bar. Vill du veta mer så kan du kontakta oss, eller börja designa din bänkskiva med vårt verktyg.

En Inbyggd köksvask i samma material som bänkskiva

Med materialet kan man ha vasken inbyggd i samma mönster och material, helt skarvlöst.