Restaurnag Malmö eatery bardisk och serveringsdel.

Bänkskivan till bardisken och serveringsytan är i Corian Sagebrush.

Ett material som är gjort för offentlig miljö är komposit Corian®. På Restaurang Eatery i World Trade Center i Malmö hittar vi Corian® i färgen Sagebrush från bardisk till eldstad.

Det här är ett specialprojekt där både snickarglädjen, kreativiteten och mamutskivan i komposit Corian® har fått största utrymmet. Projektet är en renovering och nybygge av en befintlig restaurang till ett nytt koncept med ny ägare.

Här har det snickrats på bardiskar, serveringsytor, frontpaneler, väggar och den stämningsgivande eldstaden. Kompositmaterialet Corian®, som innehåller ingen silica, i färgen Sagebrush används till merparten av toppskivor och några väggar.

öppen eldstad i en restaurang

Bänkskivan i den öppna eldstaden är Corian Sagebrush

Varierad tjocklek på bänkskivan

Det är tunnare- och tjockare skivor av kompositmaterialet som varvas med varandra, vilket leker med design och funktion. Materialet gör det möjligt att skapa helt skarvfria ytor som tillför lyxkänsla, men bidrar även till hälsosam och sanitär miljö. Tre olika tjocklekar 12, 20 och 200mm skapar en unik känsla som endast Mamut design kan skapa med de unika egenskaper som Corian® bjuder på.

bardisken på malmö eatery har tjockare bänkskiva.

Bardisksken är i tjockare kompositskiva

Förutom allt arbete med att ta fram mamutskivan till de olika ytorna, har snickarglädjen utvidgats till andra områden. Frontpaneler med profilerade lister i betsat ädelträ, nya snickerier och platsanpassade lösningar. Här har betsad ek lackerats med extra tålig lack för offentlig miljö för att klara vatten och hårda tag.

Anledningen varför bänkskiva i kompositmaterial passar väl för den offentlig miljön, är att skivan kan användas för både arbetsytor som till exempel bar, och på slitytor som brickbanor och diskar i publika miljöer.

Restaurangen malmö eatery matsalen

Harmoni och design lyfter serveringsytorna i restaurangen

Med skivan kan man även skapa designelement för interiör. Materialets flexibilitet och användningsområden är helt enkelt många och det inspirerar till kreativa lösningar.

Kompositmaterial är för den som behöver skräddarsydda lösningar och vill skapa någonting unikt. Testa vårt verktyg för att skapa din egna lösning och få prisförslag direkt. Kontakta oss med frågor gällande kompositmaterial . Se fler av våra projekt här.