Bild i tre delar och kompositioner

De nya färgerna från Corian för Solid Surface. Från vänster, Artista Mist, Laguna Terrazzo och Artista Sage.

Tre av tio nya solid surface färger för kompositmaterial Corian är först ut att få en djupare presentation. Vi har två nykomlingar till Artista familjen, samt den första färgen i Terrazzo kollektionen.

Årets nya Corian Solid Surface färger är inspirerade av naturen, som naturens mönster och färger. Eftersom materialet är i sig ett hållbart och miljövänligt val, är det därför självklart att det återspeglas även i designen. Här kommer de första färgerna som vi ger extra kärlek till under juni.

Artista Sage

Dämpad och mjuk, den visuella looken hos Artista Sage frammanar nästan en doft av en örtagård. Inifrån de mest subtila gröna, grå ådror och partiklar understryker den lågmälda färgen. Den utstrålar naturen när den är mest rofylld och lugnande. Det är en färg och design som inbjuder till tystnad och kan ge en stund av lugn till såväl kommersiella utrymmen som hem och kontor.

Artista Mist

Som om den framträder från en lugnande ånga, är Artista Mist en tyst, mjukblå med nästan molnliknande vita ådror och partiklar. Utseendet är luftigt, lite mystiskt och fräscht. Den omsluter alla utrymmen med lätthet och lugn. Den är idealisk för hälso- och hälsocenter, den är också bekväm i hemmet, på hotell och i utbildningsutrymmen.

Laguna Terrazzo

Cool och modern, Laguna Terrazzo kommer till liv med blå partiklar för en modern atmosfär. Med tillägg av varma partiklar i den ljusa basen, och designad för att samordnas med solid blå Corian® Laguna, är utseendet en skarp och tilltalande estetik, med återvunnet innehåll, för spännande designalternativ. Här väcks semesterkänslan till liv med inspiration från medelhavet.